ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

πασχαλινα

Κάντε ενα Καλάθι Πάσχα

. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το ψαλίδι, το χρωματισμό μολύβια και μια κόλλα . Έχουμε τρια ευχάριστα σχέδια για να διαλέξετε.
Πάσχα ΚαλάθιΠάσχα ΚαλάθιΠάσχα Καλάθι

Πώς να κάνετε το καλάθι σας

  1. Εκτυπώστε ένα από τα τρία πρότυπα καλάθια που αναφέρονται στο κάτω μέρος της σελίδας.
  2. Κόψτε το καλάθι σύμφωνα με τις συμπαγείς γραμμές γύρω από την άκρη. Όταν κόβετε από το καλάθι, είναι σημαντικό να μην κοπεί κατά μήκος των διακεκομμένων γραμμών
  3. βαλτε Χρώμα στο  σχεδιο και γράψετε το μήνυμά σας για το Πάσχα.
  4. Διπλώστε κατά μήκος των διακεκομμένων  γραμμών.
  5. Εφαρμόστε την κόλλα για  τα πτερύγια και τα χτυπήματα στην κάτω πλευρά για να κολλήσει το καλάθι μαζί.
  6. Βάλτε κόλλα στις άκρες της λαβής και να τα κολλήσετε στο εσωτερικό του καλαθιού.

εκτυπωστε τα σχεδια







Πάσχα Πρότυπο Καλάθι 1
Πάσχα Πρότυπο Καλάθι 2
Πάσχα Πρότυπο Καλάθι 3 



Πάσχα Συνταγή Φωλιές

Φωλιές Πάσχα

Για να κάνετε Πάσχαλινες 10  φωλιές θα χρειαστείτε:

225g (8oz) σοκολάτα γάλακτος
50g (2 ουγκιά) βούτυρο
2 κουταλιές χρυσό σιρόπι
100g (4 ουγκιά) νιφάδες καλαμποκιού
Πακέτο καραμέλα, αυγά
χαρτί ψησίματος
Ένα ταψί
Μια μεγάλη κατσαρολα
    Περιπτώσεις στις ταψί
  1. Σπάστε τη σοκολάτα σε κομματάκια και τοποθετήστε τα σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
  2. Προσθέστε το βούτυρο στο τηγάνι. Βουτήξτε μια κουταλιά σε καυτό νερό για να ζεσταθεί πριν το χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε το χρυσό σιρόπι στο ταψί.
  3. Συστατικά στο τηγάνι
  4. Ζεσταίνουμε το τηγάνι ανακατεύοντας το μίγμα σε όλο το χρονικό διάστημα έως ότου η σοκολάτα και το βούτυρο έχουν λιώσει.
  5. Λιωμένο μίγμα
  6. Σβήστε τη φωτιά. Προσθέστε τα δημητριακά για το μείγμα ανακατεύοντας απαλά μέχρι να καλύπτονται με τη σοκολάτα. Προσέξτε να μην συνθλίψει τα κορν φλέικς πάρα πολύ.
  7. Cornflake μείγμα
  8. Βάλτε το μείγμα σε cornflake καθεμία από τις περιπτώσεις χαρτί ψησίματος. Κάντε μια μικρή κοιλότητα στο κέντρο της κάθε φωλιά με το πίσω μέρος ενός κουταλιού του γλυκού.
  9. Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για να κάνει ένα μικρό κοίλο
  10. Τοποθετήστε μερικά αυγά σε κάθε φωλιά και στη συνέχεια τοποθετήστε το ταψί στο ψυγείο για να επιτρέψουν οι φωλιές για να ρυθμίσετε. Αφαιρέστε μετά από περίπου μια ώρα.
  11. Είτε διατηρούν ή να αφαιρέσετε τις περιπτώσεις χαρτί ψησίματος και τακτοποιήστε σε ένα πιάτο, όταν είστε έτοιμοι να τους εξυπηρετήσουν. Είναι καλύτερα να αποθηκεύονται σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο, αλλά πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε τρεις ημέρες. 
  12. Κουνελάκια & Chicks Συνταγή

    Πάσχα κουνελάκια και γκόμενες
    Προειδοποίηση αυτά τα καρύδια περιέχουν και δεν πρέπει να χορηγείται σε άτομα με αλλεργία στους ξηρούς καρπούς.
    Θα χρειαστείτε:
    250g (9 ουγκιά) πακέτο από πάστα αμυγδάλου

    Κίτρινη χρωστική τροφίμων

    Κόκκινο χρωματισμό τροφίμων

    Τι να κάνετε για να τους νεοσσούς:

  13. Κόψτε την αμυγδαλόπαστα στο μισό και βάλτε ένα μισό σε μια πλευρά σε μια πλαστική σακούλα. Βάλτε 12 σταγόνες χρωστικές τροφίμων σε ένα μπολ και προσθέτετε το μισό απο τα αμυγδαλωτά.
  14. Αναμίξτε το χρώμα με το αμυγδαλωτό με τα χέρια σας μέχρι να είναι εντελώς κίτρινο. Αν η πάστα αμυγδάλου αρχίζει να κολλάει στα χέρια σας τρίψτε ένα μικρό κομματι βουτύρου για να συνεχίσετε. Κόψτε αυτό το κίτρινο αμυγδαλωτά στο μισό.
  15. Βάλτε το μισό σε μία πλευρά.
  16. Τοποθετήστε το άλλο μισό σε ένα μπολ και προσθέστε μια σταγόνα κόκκινο χρώμα. Ανακατέψτε καλά μέχρι το αμυγδαλωτό να είναι σαν  φωτεινό πορτοκάλι. Αν είναι πολύ χλωμό προσθέστε άλλη μια σταγόνα από κόκκινο χρωμα.
  17. Πάρτε το μισό κίτρινο αμυγδαλωτά που βάζετε σε μια πλευρά και το κόβουμε σε πέντε κομμάτια. Κυλήστε τέσσερα από αυτά σε μπάλες. Πιέστε την κάθε μπάλα από τη μία πλευρά για να κάνει το σχήμα της ουράς.
  18. Με το υπόλοιπο κομμάτι του κίτρινου αμυγδαλωτά κάντε οκτώ μικροσκοπικά κίτρινα φτερά και πατήστε αυτά σε κάθε πλευρά των νεοσσών. Κάντε τις τρύπες των ματιών με ένα ραβδί κοκτέιλ.
  19. Πάρτε το πορτοκαλί αμυγδαλόψιχα και κάντε  ένα μυτερό ράμφος.
  20. Για να γίνουν οι βάσεις πόδια κάνετε κάποιες μικρές πορτοκαλί μπάλες, ισιώστε τους, κόψτε στο κέντρο και στη συνέχεια ανοίξτε τα έξω. 

Τι να κάνετε για να τα κουνελάκια:

  1. Πάρτε το απλό αμυγδαλωτά από την πλαστική σακούλα. Βάλτε μία σταγόνα από κόκκινο χρωματισμό τροφίμων σε ένα μπολ και προσθέστε το αμυγδαλωτά. Ανακατέψτε με τα χέρια σας μέχρι να είναι τελείως ροζ. Προσθέστε μια περαιτέρω πτώση εάν δεν είναι αρκετά ροζ. Κόψτε την αμυγδαλόπαστα στο μισό και να θέσει ένα πίσω μισό σε πλαστική σακούλα.
  2. Κόψτε το υπόλοιπο κομμάτι στο μισό και πάλι. Με το μισό κάνω τρεις μπάλες, τις οποίες θα είναι το σωμα των κουνελιών.
  3. Κάντε φορείς των κουνελιών
  4. Κόβουμε το άλλο κομμάτι στο μισό.
  5. Κυλήστε τρεις μικρότερες μπάλες από το ένα μισό για να κάνει τα κεφάλια. Από το άλλο μισό κάνει έξι αυτιά, τρεις μύτες και τρεις ουρές.
  6. Όλα τα κομμάτια που από λαγουδάκι
  7. Πατήστε τα αυτιά και τη μύτη πάνω σε κάθε κεφάλι. Κατόπιν βάλτε ένα κεφάλι πάνω σε κάθε σώμα. Πατήστε πάνω σε μια ουρά κάθε φορέα και, τέλος, να κάνω δύο τρύπες των ματιών με ένα ραβδί κοκτέιλ.
  8. Είτε εξυπηρετούν σε ένα πιάτο ή κατάστημα σε ένα αεροστεγές δοχείο μέχρι να είναι έτοιμο να καταναλωθεί. Φάτε τα κουνελάκια μέσα σε τρεις εβδομάδες.
  9. Πάσχα κουνελάκια

Τι να κάνετε για να το καλάθι του Πάσχα:

  1. Πάρτε την υπόλοιπη αμυγδαλόπαστα πορτοκάλι και το κόβουμε σε 4 κομμάτια. Κάνετε έναν κύκλο για τη βάση του καλαθιού σας και τρία σχήματα λουκάνικο για τις πλευρές του καλαθιού. Τυλίξτε γύρω τους το ένα πάνω στο άλλο για τις πλευρές καλάθι. Βάλτε μερικά σημεία γύρω από την πλευρά της για τη διακόσμηση.
  2. Προσθέστε μια σταγόνα κόκκινο χρωματισμό τροφίμων σε ένα μπολ και βάλτε το υπόλοιπο σε ροζ αμυγδαλωτά. Ανακατεύουμε ελαφρώς για να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα ραβδώσεις. Κάνετε κάποια σχήματα αυγό και ένα ρολό από ένα σχήμα λουκάνικου για τη λαβή για το καλάθι.
  3. Βάλτε τα αυγά στο καλάθι. Τοποθετήστε τη λαβή προς το καλάθι. Αν έχετε προβλήματα να πάρει τη λαβή για να κολλήσει αμβλύνουν τις άκρες της λαβής με το νερό.
  4. Είτε εξυπηρετούν σε ένα πιάτο ή κατάστημα σε ένα αεροστεγές δοχείο μέχρι να είναι έτοιμο να καταναλωθεί. Φάτε μέσα σε τρεις εβδομάδες.
  5. Πάσχα Καλάθι

2 σχόλια:

  1. ΗΛΙΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ....ΜΥΡΙΣΕ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΟΚΟΛΑΤΟ-ΦΩΛΙΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το αντεγραψα απο ένα ξένο μπλογκ και μου κίνησε την περιεργεια να ξεφυγουμε λιγο απο τα καθιερωμενα

      Διαγραφή