ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ένα βραβείο για το blog μου


 


Έλαβα με μεγάλη μου χαρά ένα  βραβείο από την αγαπημένη μου φίλη και συνάδελφο Ανθή Ζήση και το http://dreamkindergarten.blogspot.gr ,και την υπερευχαριστώ !!!!
Θα σας πω και εγώ με την σειρά μου κάποια λίγα πραγματάκια για μένα.....

  1. Γεννήθηκα στην Καστοριά ένα καλοκαίρι βραδινό,φύσαγε αέρας και έτριζαν τα τζάμια του νοσοκομείου,έτσι μου έλεγε η μάνα μου όταν είμουνα μικρός και έκανα του κόσμου τις αταξίες !
  2. Έζησα όλα τα παιδικά μου χρόνια στην Καστοριά ψαρεύοντας στην λίμνη και κάνοντας φάρσες με τα υπόλοιπους συνομιλήκους μου.
  3. Δούλεψα απο πιτσιρικάς και μέχρι τα 28 μου ως σερβιτόρος,και κάπου εκεί έκανα και το δικό μου μαγαζί,μια ιταλική πιτσαρία,μετα την έκλεισα για να δουλέψω ως Νηπιαγωγός,ποτέ δεν το μετανοιωσα!!.
  4. Από τις καλύτερες στιγμές της ζωή μου ήταν όταν πέρασα στο παιδαγωγικό τμήμα νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης ...πέρασα βασιλικά και ποιός άντρας δεν θα περνούσε ανάμεσα σε τόσες όμορφες γυναίκες!!!!!!!!!!!!!!
  5. Κάποτε εκεί στα 28 πρωτοδούλεψα ως νηπιαγωγός σε ένα ορεινό χωριό της Καστοριάς.
  6. Τ επόμενα τρία χρόνια είμουν ως νηπιαγωγός στην κρήτη,1 χρόνο στον γούδουρα ένα χωριό στην άκρη του λιβυκού στο Λασίθι και δύο χρόνια στα Σφακιά!!!Υπέροχοι άνθρωποι οι κρητικοί.......
  7. Μετά διορίστηκα μόνιμος στην Κεφαλλονιά και μετα από ένα χρόνο γύρισα στα πάτρια εδάφη στην Καστοριά εκεί για 13 χρόνια ήμουν στο Κεφαλάρι αλλά οι συμπτύξεις μας χτύπησαν την πόρτα και το σχολείο μου έκλεισε....Τώρα είμαι ένας από τους υπεράριθμους και δουλεύω φέτος μέσα στην πόλη!!!!!!!Του χρόνου ποιός ξέρει..... 
  8. Έφτιαξα αυτό το Blog για να συγκεντρώσω όσο το δυνατόν περισσ'οτερο υλικό για να διευκολύνει την δουλειά μας αλλά και συνάμα να το χρησιμοποιήσω ως εργαλείο για να ακουγεται και η φωνή των Νηπιαγωγών.
  9. Απεχθάνομαι την μιζέρια ,τους καρμίρηδες ,τους γλύφτες,τους παρτάκηδες ,τους δηθεν,τους ξερόλες.
  10. Είμαι Εργένης ,όχι εκ πεποιθήσεως ,αγαπώ τις γυναίκες,την καλη παρέα,την έντεχνη ελληνική και ξένη μουσική,μου αρέσει το περπάτημα, η φύση και το διάβασμα όταν είμουνα φοιτητής ! 
  11. Κλείνοντας μια ευχή να περνάτε καλά ακόμα και στις δύσκολες στιγμές ,μήν σκύβετε το κεφάλι γιατι δεν θα μπορείτε να δείτε το φως που θα σας οδηγήσει σε αυτά που θέλετε!!!!!!!!!!!
Το βραβείο μου με την σειρά μου το δίνω
  1. Στον Κώστα και το http://chatzifokos.blogspot.gr/
  2. Στην Όλγα και το http://7olga-kas.blogspot.gr/
  3. Στην Ειρήνη και το http://irinulayouchoose.blogspot.gr/
  4. Στη Μαρία  και  στον http://mariabos.blogspot.gr/
  5. Στην Φωτεινή  και τα http://crafts4ever.blogspot.gr/
  6. Στην Εύα  και ...   http://nipiagogoi2011kastor.blogspot.gr/
  7. Στην Βάσω και το http://topiooraiosxoleioeinaitonipiagvgeio.blogspot.gr/
  8. Την  Ολία και το http://tamikiamou.blogspot.gr/
  9. Στην Έφη και το http://2nipiagogiokas.blogspot.gr/
  10. Στο http://vandhmotiko.blogspot.gr/ .
  11. Στην Μαρία  και τοhttp://mariamostaki.blogspot.gr/
Ευχαριστώ θερμά την Ανθή για το βραβειάκι και μην ξεχάσετε κι εσείς , αγαπημένοι μου φίλοι , να δώσετε το βραβειάκι σε άλλα 11 άτομα και να ξεδιπλώσετε φυσικά μερικά στοιχεία του χαρακτήρα σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου