ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΝΟ 1

ΑΥΓΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΤΡΟΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ.ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΖΙΚ-ΖΑΚ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟΚΑΡΦΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.
ΠΑΤΡΟΝ


                                                  ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ



ΚΑΡΤΑ ΑΥΓΟ

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΔΥΟ Κ0ΜΑΤΙΑ  ΟΒΑΛ,ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ,ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ Ή ΚΟΛΛΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΉΜΑΤΑ ΤΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΨΗ
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ


ΑΠΛΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΡΕΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ,Η ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΚΟΛΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΥΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ.
 ΣΧΕΔΙΟ



ΚΟΤΑ-ΑΥΓΟΘΗΚΗ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΦΟΥΝ ΕΝΑ ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ,ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΟ ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ.



ΜΟΜΠΙΛΕ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΑ ΑΥΓΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΘΕ ΚΟΡΔΕΛΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ



ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΑΥΓΟΘΗΚΗ
ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΑΥΓΟΘΗΚΗ ΜΕ ΤΕΜΠΕΡΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΕΡΟΥΛΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ




ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ






                                                  ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

                       Α/Θ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ 4 ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ
                                                               ΔΗΜΟΥ  ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου