ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Την έπεσαν σε βουλευτή και… του έφαγαν το φαγητό! Απίστευτο περιστατικό

 
Την έπεσαν σε βουλευτή και… του έφαγαν το φαγητό! Απίστευτο περιστατικό
 
Νάουσα Ημαθίας
Άλλοι θα πούνε πως η αγανάκτηση του κόσμου είναι τέτοια για την κατάσταση της χώρας μας σήμερα που ακόμη και κάποιες υπερβολικές πράξεις τους δικαιολογούνται εν μέρει από την αγανάκτηση, άλλοι ότι δεν πρέπει να παίρνει τα μπαλάκι της ευθύνης τους πάντες και σε κάθε περίπτωση ότι είναι απαράδεκτες οι φραστικές ή άλλου είδους επιθέσεις σε οποιονδήποτε.
Η είδηση -που μετέδωσε το seleo- του γιουχαΐσματος και της φραστικής επίθεσης σε βουλευτή που έτρωγε στη Θεσσαλονίκη έρχεται να συμπληρωθεί στα πολλά περιστατικά επιθέσεων σε πολιτικά πρόσωπα τον τελευταίο καιρό. Μόνο που αυτήν τη φορά υπήρχε μια καινούργια πτυχή: οι οργισμένοι πολίτες δεν αποδοκίμασαν μόνο και ανάγκασαν σε φυγή τον βουλευτή αλλά… του έφαγαν και το φαγητό!
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άγγελος Τόλκας γευμάτιζε σε κεντρική ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη όταν οργισμένοι πολίτες τον εντόπισαν καιάρχισαν να τον «στολίζουν» με κοσμητικά επίθετα.
Στη συνέχεια, του ζήτησαν επιτακτικά να φύγει από τον χώρο με τον ίδιο να απαντά πως θα αποχωρήσει όταν τελειώσει το γεύμα του. Με τους αγανακτισμένους να επιμένουν αλλά το ίδιο να κάνει και ο κ. Τόλκας, επιστρατεύτηκε η... μοναδική λύση της κατανάλωσης του φαγητού του! Οι συγκεντρωμένοι πολίτες άρχισαν να πίνουν και να τρώνε από το τραπέζι του με αποτέλεσμα ο βουλευτής να αποχωρήσει φανερά ενοχλημένος!
thebest.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου