ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

αποκριατικες στολες-μασκες 3


















Θα χρειαστειτε
2 κιτρινα γαντια
βαμβακι
κοκκινη τσοχα
1 σκουφακι λευκο  ελαστικο αεροπορου για να δενει στο λαιμο (αν δεν βρειτε φτιαξτε μονες σας οι ατελειες στο πανω μερος θα κρυφτουν με το λυρι)
κιτρινο καλσον
2 λευκα μεγαλα μποα (πουπουλενια κασκολ)
2  μακρυμανικα λευκα φανελακια/φορμακια ! Αν εχετε το 1 1 νουμερο μεγαλυτερο ακομα καλυτερα!
1 σακουλα μαλλι η γεμισμα μαξιλαριων
παραμανες βελονα και κλωστη
κολα η πιστολι σιλικονης
χαρτονι
1. Για το φορμάκι, τοποθετήστε το ένα κορμάκι μέσα στο άλλο…

Γεμιστε αναμεσα με μαλλι στον κορμο  και ραψτε γυρω γυρω για να μην αδειαζει…(λαιμο με λαιμο στους ωμους κτλπ)
Στοχος μας ειναι να φαινεται γεματο το σωμα και να ειναι και ζεστο το παιδι!
Φορατε  το γεμισμενο  κορμακι στο παιδι και κρεματε τα μποα γυρω γυρω στο παιδι και τα πιανετε σε σημεια με παραμανες…
Αφαιρέστε το κοστούμι από το παιδί, και ραψτε τα μποα  ανα  5 εκατοστα για να ειναι σταθερα .
2. Για το κοκκινο  λυρι στο  καπέλο, χρησιμοποιήστε το πατρον που θα βρειτε εδω αφου το εχετε μεγενθυνει στο επιθυμητο μεγεθος!
Κόψτε δύο κομμάτια της κοκκινης  τσόχας. Ραψτε το γυρω γυρω αφηνωντας ανοικτο το κατω μερος για να το γεμισουμε με βαμβακι και γυρναμε το μεσα εξω για να μην φαινονται οι ραφες… Στη συνεχεια στερεωνουμε καπου το σκουφακι που θα χρησιμοποιησουμε( μπαλα η καποιο αλλο στρογγυλο αντικειμενο) για να κολλησουμε το κοκκινο λυρι μας! Αν χρησιμοποιησετε πιστολι σιλικονης βαλτε το στη χαμηλη ρυθμιση!
3. Για τα πόδια βαζεται βαμβακι στα δαχτυλα απο τα γαντια και τοποθετειτε την παλαμη προς τα κατω…Στην συνεχεια κοβεται χαρτονι στο μεγεθος του παπουτσιου του παιδιου και το κολλατε μεσα στο γαντι αυτο θα κολλησετε στον πατο του παπουτσιου… Θα φορεσετε το παπουτσι στο παιδι και εφαρμοζεται ακριβως το επανω μερος και κολλατε οτι περισευει το κοβεται η το κολλατε μεταξυ τους.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Να σιγουρευτειτε οτι τα παπουτσακια ειναι καλα κολλημενα και σταθερα ετσι ωστε το παιδακι σας αν περπαταει να μην σκονταψει… Τα παιδακια δεν πρεπει να φορανε μασκες που περιοριζουν την οραση τους συμφωνα με την παιδιατρικη ακαδημια Αν αποφασισετε να τα μακιγιαρεται χρησιμοποιειστε υποαλλεργικα προιοντα καταλληλα για το ευαισθητο δερματακι τους


Ταρανδάκι

Για να φτιάξετε τα αυτάκια, γεμίστε με αφρώδες υλικό το μπροστινό τμήμα από τις κάλτσες του μωρού σας και κολλήστε τες πιο πάνω από τα κέρατα.Ένα ζευγάρι άσπρα βαμβακερά γάντια γεμάτα με αφρώδες υλικό αποτελούν τα τέλεια κέρατα. Ράψτε τα πάνω σε ένα καφέ σκουφάκι.


Χαρούμενος κλόουν

Στερεώστε δύο χρωματιστά πλαστικά σφουγγάρια από αυτά που τρίβετε τα ταψιά στο πάνω μέρος ενός βαμβακερού σκούφου. Για την κολαρίνα του κλόουν περάστε τα χρωματιστά πλαστικά σφουγγαράκια σε μια χοντρή κλωστή ή κορδέλα με τη βοήθεια μιας χοντρής βελόνας. Κολλήστε ή ράψτε τρία χρωματιστά πλαστικά σφουγγάρια στο μπροστινό μέρος από ένα ολόσωμο παιδικό φορμάκι.Σφίξτε στη μέση δύο σφουγγάρια με 2 χρωματιστά πλαστικά συρματάκια από αυτά που κλείνετε τις σακούλες με το ψωμί του τοστ ή τα παξιμάδια και κολλήστε τα πάνω στα παπούτσια.


Δράκος

Κόψτε τρία πράσινα σφουγγάρια σε τρίγωνα και ράψτε τα ή κολλήστε τα κάθετα στη μέση ενός βρεφικού σκούφου.Στερεώστε περισσότερα τρίγωνα, κάθετα, στο πίσω μέρος, σε ένα παιδικό φορμάκι (στο ίδιο χρώμα με το σκούφο)


Μπαλαρίνα

Δέστε χρωματιστές πλαστικές σακούλες σε μια απλή ροζ κορδέλα για τα μαλλιά.Φτιάξτε τη φούστα της μπαλαρίνας με λωρίδες από χαρτί περιτυλίγματος, πλαστικές σακούλες και διχτάκια από αυτά που βάζουν τις πατάτες και τα κρεμμύδια..Για τη φούστα της μπαλαρίνας: Δέστε σε ένα σπάγκο κομμάτια από χαρτί περιτυλίγματος, περίπου 60εκ. το καθένα (θα χρειαστείτε περίπου 20). Προσθέστε χρωματιστές πλαστικές σακούλες και λωρίδες από δίχτυ διάσπαρτα. Δέστε το γύρω από τη μέση του παιδιού και ψαλιδίστε γύρω γύρω το στρίφωμα της φούστας.
Κορδέλα για τα μαλλιά: Δέστε ένα κομμάτι από χρωματιστή πλαστική σακούλα σε μια κορδέλα για να φτιάξετε το φιόγκο.


Σούπερ ήρωας

Κόψτε δύο τρίγωνα κι ένα ορθογώνιο από μια φαρδιά κολλητική ταινία για τον κεραυνό. Για τα περικάρπια, κόψτε στη μέση δύο πλαστικά μπουκάλια νερού (χωρίς το πάνω και το κάτω τμήμα τους) και βάψτε τα. Φτιάξτε ρίγες σε μια σακούλα σκουπιδιών με κίτρινη και πορτοκαλί κολλητική ταινία. Με τη βάση ενός πλαστικού μπουκαλιού και κολλητική ταινία φτιάξτε τη ζώνη ενός σούπερ ήρωα.


Μέλισσα και λουλούδι

Για κεραίες, εφαρμόστε μαύρα σύρματα καθαρισμού πίπας, με μαύρα πομ πον στερεωμένα στην κορυφή, σε ένα μαύρο βαμβακερό σκουφάκι. Τυλίξτε μια κίτρινη πετσέτα γύρω από ένα μάρσιπο και στερεώστε τη με λωρίδες από μαύρη μονωτική ταινία. Χρησιμοποιώντας αεροπλάστ φτιάξτε τα φτερά.

1 σχόλιο:

  1. Καλά αυτό το είδος του blog με όμορφες εικόνες είναι πραγματικά αξίζει να ψάχνουν για, καλές φωτογραφίες για τους επισκέπτες και μια αξία για εσάς, όπως θα δείξει σίγουρα την ποιότητα. Είναι καλό να έχουμε αυτά τα είδη της μόδας γύρω για να κρατήσει τη ροή σταθερή. Κάνοντας αυτούς που πραγματικά μπορούν να κάνουν τα πράγματα στο μέλλον, καλή δουλειά!
    Αποκριατικες Στολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή